A vidék romantikája

 2009.02.21. 10:04

Úgyse fogod elhinni, pedig dögöljön meg a szomszéd tehene, ha nem így volt.

Igazából a két fő arc pontos játéka nem jut eszembe, lehet, hogy felcseréltem őket a szerepeikben, de majd látni fogod, hogy az egész kurvára mindegy.

Nakéremszépen... Közepesen nagyobb társaságot képzeljél el, akik a hétvégén kiruccantak enni, inni, inkább inni. Fiatalság, boloncsák, mögékerülés, térdelés, hanyattlök és átesik, sörösüvegbe vizel, lehűt, megkínál, szóval megy a szokásos hülyeség. Kisebb tábortűz odakint, nagy parázs, hangulat, szalonnát régen nem süt senki, szerintem ab ovo nem is volt szalonnasütés, fárasztó. Jó az nyersen is, kenyérrel meg hagymával. A házban nem lehet dohányzani, mindenki a tábortűz mellett pótolja a hiányzó nikotint. És jólesik a friss levegő is, mert addig csak nagyjából fröccsből jutott a szervezetekbe némi gáz, a Zoxigén meg csak hibádzik, ugye.

Szóval tábortűz maradvány, nagy parázs, ez az idióta Bekecs Laci meg fogja magát, és beleül a közepébe. Persze nem csupasz seggel, hanem egy hokedlin, de ott ücsörög jó ideig. Majd amikor a feje kezdene már szétrobbanni, üvöltve kiugrik, hokedli balra, ő jobbra, hogyaszongya asztakurvaláttadeztecsém?! Persze hogy láttuk, te idióta nemnormális, igyál egyet, oszt haladjál, az hiányzik, hogy megégjél, baromarcúkám! Szóval dícsértük. De ő meg NEMADDIGA! Ezt úgyse csinálja utánam senki. Lófaszt! Ezt már Kotász Laca mondta. Itt mindenki Laci, meg Sanyi, egy Pisti van, Alex persze egy se. Volt egy csajszi is, akit ugyan Icának hívtak, de valami mondjunk mindent visszafelé játékban a nevét elmondták, az meg Aci volt, így ő is Laci lett. Le van ez vezetve logikusan, normális nép ez. Szóval lófaszt. Én tuttira bent tudnák ülni egy percig is. Aha... Persze, monjda Bekecs. Ha bent ülsz egy percig, megbaszok egy tehenet.

Ez bazmeg úgy hangzott, mint valami varázsszó. Kotász nagy svunggal bevágta magát a tűzbe, mintha főnixmadár lenne, persze ez meg képzavar, mert jódolgában az se megy a tűzbe, de ezt most ne tárgyaljuk ki. MÉRJÉTEEEK bazmeg! Mérik. A csávó izzad kicsit, de az első 20 másodpercet jól bírja. Aztán hühögni kezd, hogy hübazmeg, de nem sokáig, mert az egész átcsap huhogásba, hogy hubazmeg, majd húbazmeg, és egyre hosszabb húúúúbazmegek jönnek, és a csávó egyre jobban kezdett izzadni. Szép vörös volt már a füle is, amiről előszőr azt hittük, a bor az oka, merhogy az is tüzes. De nem, a tűz az, ami aztán tényleg nem hazudtolja meg magát és nyalja a seggét rendesen. Persze nem szó szerint értve amúgy látványosan, lobogás semmi nincs, mer' a tűznek is van ám rendesen ízlése oszt nem nyal bele akármibe. Csak szeretgeti Kotász seggét, úgy infravörösileg, vagy mittudomén, szóval valahogy hőközlésileg. Végre letelt az idő, a csávó a tűzből úgy kivágódik, mint a papírkutya, lapogatja a seggét, diadalittas, meg simán is ittas, láttad bazmeg Bekecs? Hangmérnök vagy, ha nem kúrsz meg egy tehenet.

Nakéremszépen, ez meg megint egy olyan szó, ami egyenrangú a kurvaanyáddal. Hangmérnök! Hát az embernek milye van, ha szava sincs. Persze Bekecs csak röfög, hogy jóvanecsém, de itt nincs tehén pedig én aztán. És ezzel megnyugodott. Kotász persze nem egy falvédős gyerek, sejti, hogy a környéken csak lehet valakinél egy tehén, kötöttek már ők el komolyabb cuccokat is, egyszer 37 lovat egybe', persze az mind egy Wartburga volt zárva, nabazmeg, most meg magyarázzam meg a fiataloknak, hogy mi az a Wartburg, faszomba. Na, ez a Wartburg, kábé ilyen lehetett az is, amit elkötöttek, csak azon kicsivel több kerék volt.

Hát lementek a faluba, Kotász, meg még vagy három nagyobb kan, és netuddmeg, vagy két fertályóra múlva hoztak egy tehenet. Madzagon, lassan noszogatva, de ott vót. Bekecs már nem röfögött.

Nabazmeg hangember, itt a tehened. Borszagú röhögések, teljesen idevaló nabazmeg Bekecs beszólások. Persze Bekecs se egy beszari gyerek, rááll egy sámlira és aszongya, na, tolassátok ide, oszt hadd szóljon. Anyaúristen, ez megvadult. Inkább lett volna hangmérnők, hiába nagy égő, majd elmúlik. De tehénbaszó bazmeg, nincs is ilyen szó, meg nem is lesz.

Kotászék lükvercelik a tehenet, tolják rá Bekecsre, annak bazmeg bokáján a gatya, és veszi fel a tehén farkát a vállára. Befogja a farát mindkét kezével, de a tehén eloldalaz, nem is kis svunggal. Tarcsátok bazmeg, sziszeg Bekecs, és tolják rá megint. Ugyanaz a forgatókönyv, tol, farok fel, befog, eloldalaz, tarcsááátok bazmeeeg. Vagy háromszor nekifutnak, de nem jön össze az aktus, Bekecs megunja, és leszáll a sámliról, rajtam nem múlt bazmeg, köcsög ez a tehén. Nem nagyon vitatja senki, kicsapják a marhát hátrébb, hadd legeljen, de azért nagy egy fasz vagy te Bekecs, Kotász te meg überhülye vagy, leégetted a semmiért a segged, faszfej.

Gyere bazmeg gyújcsunk rá, mondja Bekecs, miközben elhajint valami apró cuccot nem túl látványosan a hamuba. Mi volt az bazmeg? Hogyhogy mi? Hát zsákvarrótű bazmeg. Szerinted mér ment arréb mindig az a kurva tehén? Lófasz, estifény, aggyátüzet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: lófasz wartburg tehén vidék romantika zsákvarrótű estifény

A bejegyzés trackback címe:

https://beer.blog.hu/api/trackback/id/tr88956152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása