Záróvonal

 2009.01.18. 22:43

Nagyon sok sör okozhatja azt, hogy az ember fia elkezd felelősséget vállalni az egész emberiségért. Ha már diktátorokat nem tud likvidálni, és nem tud felépíteni egy önálló gyermekfalut, legalább a közlekedési baleseteket igyekszik megelőzni.

Öcsi ennek iskolapéldáját adta, mikor segített a közterület-fenntartóknak, vagy mittudomén kiknek, szóval azoknak, akik festik az útburkolatot. Azt ugyan én meg nem mondom, hogy az Astoria és a Deák tér közt tényleg hiányzott-e a záróvonal, mert tényleg nem tudom, de hogy egy masszív sörözés után odakerült, annyi szent. És a sör ugyebár jó oldószer, pláne ha egyesül a gyomorsavval, és ha ez az egész kijön és elkezdesz vele rajzolni, na hát az megmarad.

Mindez az egyszerűség kedvéért villamosból kiüvöltve történik, legalább ennyi motorizációt vigyünk a dologba a folyamatos működést elérendő.

Címkék: sör

A bejegyzés trackback címe:

https://beer.blog.hu/api/trackback/id/tr58886333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása