Milyen sör van?

 2009.02.10. 00:00

Imádom, ha az ember olyan helyzetbe kerül, amikor lenézik, meg jobbantudják, aztán nulla perc múlva ziccerbe jön, de csaknem automatikusan, ráébresztve a vele szenyálkodót, hogy nemaddiga.

Kissé puccos étteremszerű nyílott, hát lementünk, hogy együnk valamit. Próbábul. Előtte innánk egy pár sört, ugyanott, ráhangolandó, meg be is melegítendő. A sztorihoz még annyival meg kell ágyazni, hogy nem mai történés, a Guinness sört még boltban nem árulták. Osan meg Kóra végképp nem volt még üzemben.

Szóval volt már annak egy hete is, hogy hazatoltuk az arcunkat a brit haveroktól, tele voltunk élményekkel, meg a legjobb sörökkel, vagyishát az emlékükkel. De a szókincsünk mindenképpen bővebb volt sörvilági tekintetben, mint az út előtt. Ki tudtuk például mondani azt, hogy ginisz.

Szóval étterem, pucc, a pincér megfelelően magasan lévő orral kezdi jelezni, hogy mitakartok kiscsákók, pénzetek sincs, mér mindig én?!

Mit parancsolnak? Ezt is útálom, ha éppen tudni akarod. Anyádat szeretnénk ezüsttálcán, hófehér csipkés harisnyában, hogy adjunk a fétisnek is. Én nem parancsolok bazmeg, hanem kedves vendég vagyok, aki lejattol, ha jó arc vagy, meg ilyenek. Jó estét. Milyen sörük van?

Uraim, most nyitottunk, van vagy 30 féle sörünk. Kérjenek ízlés szerint, és majd kihozom, hadd ne soroljam fel, mi mindenünk is van. Akkó jó van akkó, szeretnén 3 korsó giniszt, persze ha itt nem pájntban mérik. Ha meg abban, akkor három pájnt of ginisz lesz, szilvupré.

Ööööööö, olyanunk nincs. (Félmosollyal) Mégis milyen sörük van?

Matt.

Címkék: sör guiness

A bejegyzés trackback címe:

https://beer.blog.hu/api/trackback/id/tr33933785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása