Google, mint monopólium

 2009.01.08. 09:50

A monopóliumok mindig bajosak. És általában nem a sztorijuk legelején. :( Ott még szimpatikusak, kedvesek, cukrosbácsik, de figyelem(!), nagyon is piacszerzők. A Google sztorinak nem a legelejét látjuk, de mint monopólium most kezdi a fogait kivillantani.

Egyébként meg a franc se tudja. Éppen lehetnének ők az üdítő kivételek, de ennek általános közgazdasági hatása kell majd legyen, ugyanis eddigi pénzügyi axiómákat és íratlan farkastörvényeket is meg kell szegniük, ha antimonopóliumként viszik végbe mindazt, ami végül pénzügyi sikerré kell váljon. C variáns: UFÓ mind, aki Google, és segít körmeszakadtáig, ha ugyan van neki olyanja. Mindegy, a skin-jének van. És letagadja majd jól a világválság végéig, vagy még tovább, hogy ő UFÓ, továbbá szimplán pénzügyi hülyének tetteti magát, amíg be nem bukik a vállalat. A fiam majd kivárja, én nemigen élem meg.

Címkék: google monopólium

A bejegyzés trackback címe:

https://beer.blog.hu/api/trackback/id/tr8864992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása